چند زبانه کردن جوملا به لطف وجود سیستم مدیریت زبان قدرتمند آن بسیار ساده است. وجود محتوا به چند زبان برای وب سایت هایی که فعالیت بین المللی دارند و یا می خواهند تجارت بین المللی خود را شروع کنند بسیار مهم است. در جوملا شما براحتی می توانید تنها در 4 گام یک سایت چند زبانه درست کنید:
- نصب و فعال سازی سایر زبان ها
- فعال کردن و پیکربندی پلاگین های مربوطه
- ایجاد منوهای پیشفرض برای هر زبان
- ایجاد محتوا برای هر زبان ( شامل منوها، مجموعه ها، مطالب، ماژول ها و سایر موارد)
منظور از سایر موارد در گام 4 ، کامپوننت هایی تجاری و شخص ثالث است. تمام کامپوننت ها در جوملا از سیستم پیشفرض چند زبانه کردن جوملا استفاده نمی کنند. مثلا کامپوننت هیکاشاپ سیستم چند زبانه مبتنی بر فایل دارد. یا کامپوننت فروشگاهی ویرچومارت از سیستم چند زبانه مخصوص به خودش استفاده می کند. در چنین مواردی اگر مایل به استفاده از سیستم چند زبانه این کامپوننت ها نیستید می توانید از افزونه Falang فالنگ استفاده کنید.
سیستم مدیریت محتوای جوملا تقریبا تمام زبان های رسمی و شناخته شده روی کره زمین را پشتیبانی می کند. با نصب هر زبان، امکان نمایش بخش کاربری یا مدیریت جوملا به زبان کاربر وجوددارد. تنها چند مورد هست که باید در هنگام ایجاد وب سایت چند زبانه در جوملا رعایت کنید. در ویدئویی که در ادامه آمده است می توانید با نحوه ایجاد یک وب سایت چند زبانه در جوملا بطور مفصل و کامل آشنا شوید:
چنانچه کامپوننت های شما از سیستم مدیریت زبان های جوملا پشتیبانی نمی کنند ویابه هر دلیل دیگر مایل به استفاده از سیستم مدیریت زبان جوملا نیستید می توانید آموزش کامپوننت Falang فالنگ را ببینید. این کامپوننت در کنار امکانات بسیار در ترجمه محتوای سایت، بطور موازی از سیستم مدیریت زبان جوملا نیز پشتیبانی می کند و شما می توانید از این دو در کنارهم کمک بگیرید. آخرین نسخه کامپوننت Falang فالنگ را می توانید از فروشگاه جوملا بوی تهیه کنید.